Wat is er nu leuker dan een potje tafelvoetbal spelen?

Een potje tafelvoetbal spelen op je EIGEN UNIEKE Fas tafelvoetbaltafel natuurlijk !

We maken al “Customized” voetbaltafels vanaf 1 stuk !

En ja, dat geldt ook voor Full-color en all-over bedrukte spelen. Maar u kunt met ons letterlijk alle kanten op; want behalve zo’n hele mooie all-over printed tafel maken we ook tafels met een duidelijke 1 kleur bedrukking indien gewenst.

1 of 999?

Behalve de zorg om een uniek exemplaar hebben we ook veel ervaring met grote spaaractie s of salescampagnes. Behalve het leveren en bedrukken van de voetbaltafels ondersteunen wij u ook met montage, logistieke of andere dienstverlening om uw sportieve actie tot een gegarandeerd succes te maken.

Bijna onbegrensde mogelijkheden.

Lange zijden, korte zijden, binnenzijde of speelveld?  U geeft simpelweg aan wat u wensen zijn of uw budget is en wij komen met de passende oplossing en een fraaie grafische presentatie.

Uiteraard passen we de kleur van de spelers aan naar de vormgeving van de tafel. U heeft hierbij keuze uit een 8-tal basiskleuren.

Geïnteresseerd of nieuwsgierig?

Dan dagen we u uit om contact met ons op te nemen. Bij voorkeur per mail maar bellen mag natuurlijk ook! Wij maken dan binnen 24 uur een passende offerte voor u.